Blog

Published by Boldman on

Welkom bij de verdeler van de Dongler in de Benelux.
Spui hier je bevindingen van de Dongler over de plussen en minnen.

Categories: Ongecategoriseerd

1 Comment

Dongler Benelux · 5 december 2018 at 12:41 pm

Wij zijn verrast door de mogelijkheden van de Mifi Dongler Router, geen enkele Mifi Router die beschikbaar is heeft niet de mogelijkheid om een verbinding temaken met een Wifi Netwerk maar de Dongler doet dat uitstekend inclusief via GSM G4 connecten.
Dit omschakelen gebeurt automatisch als je bv thuis bent of onderweg. Ook de ingebouwde VPN service is heden tendage zeer belangrijk om je te beschermen tegen Cybercrime, velen denken wellicht ver van mijn bed maar niets is minder waar. In 2017 hebben meer dan 750.000 personen alleen al in Nederland temaken gehad met online fraude. Dus bescherm je met de Dongler voordat je ( weer ) slachtoffer word. Ook de Dongler kan als Vlan worden gebruikt als je Laptop of PC geen Wifi bv heeft, zeer snel internetten is nu een mogelijkheid ( sneller dan Wifi )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »